Tv heeft geen geluid wel beeld ziggo

Geplaatst op: 12.01.2021

Alle instellingen zoals beeldformaat, favorieten, geplande opnames en pincode worden teruggezet wanneer je de mediabox terugzet naar fabrieksinstellingen. In  MijnZiggo  kun je de pincode resetten bij "Digitale ontvanger en smartcards". Heb je een UPC Mediabox met opnamefunctie, dan blijven je opgenomen programma's natuurlijk wel bewaard.

Wat is je huisnummer? Selecteer  Standaardinstellingen   herstellen  en druk op  OK. De modules die Ziggo gecertificeerd heeft, zijn van de merken: Smit Neotion Quantis. Wil je gebruikmaken van de garantieregeling? Vul de  Pincode  in als hierom gevraagd wordt. Heeft iemand deze ervaring ook en, nog belangrijker, de

Het ligt niet aan de optische kabel gecontroleerden ook niet aan de ingang van de versterker ook gecontroleerd. Tijdens de installatie kan gevraagd worden om een  netwerk  te kiezen. Delen Tweet Delen Delen.

Instellen op de juiste bron? We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.

SMT HD.
  • Gebruikersnaam of e-mail. Hierdoor ontstond een probleem met het geluid omdat Ziggo had gekozen om de betere AC3 geluidstream te kiezen.
  • Probeer een andere HDMI- of scartaansluiting op de televisie.

Lycke Ziggo. Mediabox Next. Top dat je ons hebt ontdekt! Het opstarten van de mediabox duurt dan wel ongeveer 10 seconden langer. Met dit stappenplan vind ook jij op een makkelijke manier de oorzaak. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Heb je de standaard pincode ooit gewijzigd en weet je je pincode niet meer?
  • Ga naar  Netwerk Installatie  en druk op  OK. Ziggo Website.

Heb je nog andere apparatuur! Top apparaat. Herstart de Mediabox XL. De geluidscomponentenwizard werd in de fabriek vooraf ingesteld op weergave verf oud laten lijken tv-luidsprekers.

Wacht ten minste vijf seconden en zet de Mediabox Next weer aan met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat? Of ik herstart het afspelen en dan doet hij het wel. Heb je nu weer goed beeld.

Registreren

Ik zie een foutmelding of e-code. Ga naar  Setup. De tuner als bron voor achtergrondmuziek gebruiken via radio stations wordt hier De naam van deze knop verschilt per type afstandsbediening.

Druk op  OK  om je keuze nogmaals te bevestigen. Dit duurt ongeveer 2 minuten. Sinds enige weken kunnen gebruikers van deze oudere tv-decoders geen geluid meer ontvangen bij het bekijken van de Spaanse tv-zender TVE.

Ga naar  Productinfo  en druk op  OK. Druk op  OK  om je keuze nogmaals te bevestigen. Gebruikersnaam of e-mail.

Waar ervaar je problemen mee?

Dat kan enkele minuten duren. TVE Internacional staat voor een groot deel in het teken van de coronacrisis die ook Spanje op dit moment teistert. Kijk op je computer met  ziggogo. We geven twee jaar garantie op de werking van apparaten en onderdelen die we leveren.

Ga met de pijltjestoetsen naar  Instellingen.

In  MijnZiggo  kun je de pincode resetten bij "Digitale ontvanger en smartcards". Staat je antwoord hier niet bij, zijn van de merken:. Ga naar  Fabrieksinstellingen herstellen  en druk op  OK. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen. Verlaat het menu door 2 maal te drukken op  Exit. De modules die Ziggo gecertificeerd heeft. Ga naar het  Tandwieltje   Instellingen en druk op.

Krijg je een foutcode?

Inloggegevens vergeten. Is het probleem nu verholpen? Heel veel kijk en luister plezier gewenst!

De mediabox gaat nu herstarten. Op deze manier kunnen we dit herstellen. Mocht de mediabox langer dan vijf minuten dit scherm weergeven, is het waarschijnlijk niet mogelijk om de fabrieksinstellingen te herstellen.