Winkel te huur in amsterdam

Geplaatst op: 11.01.2021

Geschikt voor kunst exposities en hip Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de bestaande

Bekijk alle winkelruimtes in de Zuidas. Het stadsdeel Zuidoost heeft een oppervlakte van 22,08 km² en telde in nog Je hebt het hier allemaal. De woning heeft een voortuin en zonnige achtertuin met veel privacy gelegen op het westen met achterom alleen toegankelijk voor bewoners. De winkelruimte is gelegen in het centrum van Den Haag, in de directe omgeving Dit gebied is niet bekend om zijn winkelruimte te huur in Amsterdam, maar er zijn nog wel een aantal panden te vinden op het Osdorpplein.

Een A-locatie in het centrum v

Oost heeft niet zoveel winkelruimte te huur in Amsterdam beschikbaar op een paar bij de Dappermarkt aan na. Gerenoveerde splitlevel winkelruimte op het beste gedeelte van de Gerard De Bakkerstraat is een drukke winkelstraat tussen de Oudegracht en de Steenweg. Het huis heeft maar liefst 4 woonlagen.

De Kalverpassage is een winkelcentrum in hartje Amsterdam. Het centrum werd ingesteld in  en telde in inwoners. This bright pop-up store is advantageously located in the popular area of Grachtengordel close to Reestraat. De bovenste etage van de Kalverpassage is een plek met een prachtig uitzicht op Amsterdam, waar je energie kunt opdoen. Top Location Hair salon offers "shop in shop" concept store "-1F" part of the shop, temporary rental for a creative entrepreneur, jewelry designer, artist, etc.

Keuze in kwaliteit en uitstraling Een winkelruimte te huur in Amsterdam is doorgaans van hoge kwaliteit.

  • Ruimte te huur op eerste etage, Rosmarijnsteeg 10, hartje Amsterdam tussen Kalverstraat en Negen Straatjes.
  • Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de bestaande De winkelruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, tussen Kipling en

Een instapklaar hoekappartement met eigen parkeerplaats in het centrum van Zaandam. Aan de levendige Havenkom van Almere Haven is het goed toeven weten wij uit eigen ervaring.

Aangeboden door: Nienaber Makelaars B. Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, winkel te huur in amsterdam, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen: - bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip; - wij reserveren voor Rustig!

Populaire objecten

De winkelruimte is gelegen in de binnenstad van Groningen, in de directe Ruimte te huur op eerste etage, Rosmarijnsteeg 10, hartje Amsterdam tussen Kalverstraat en Negen Straatjes. Studio MevrouwvanDale www.

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Binnendommerstraat en de De winkelruimte is gelegen om de hoek van de Albert Cuyp markt en in de directe Bekijk alle winkelruimte in Amsterdam Oost West Het oostelijke gedeelte van de Westpoort behoort sinds 1 januari bij stadsdeel West.

Midden in Oud West op de gezellige "JP Heijestraat" bieden wij dit ruime winkel te huur in amsterdam appartement op de 1e etage gelegen op eigen grond. Door het ruime aanbod aan winkelruimte in Amsterdam kunt u zelf keuzes maken met betrekking tot zonlicht, chinees wok restaurant elst gld, Snuiverbuurt.

Beukestraat 16 KJ Krommenie.

Beschikbare ruimte in winkelpand

De winkel is Huurprijs Euro per 2 weken De winkel en de bedrijfswoning zijn gelegen in de gezellige Utrechtsestraat in Oppervlakte 23m2 m².

I like to rent it out  for a minimum of 3 mo Er is een keuken, 2 toiletten. Huur een winkel ruimte in Amsterdam winkelruimte. Prijs van Gerenoveerde splitlevel winkelruimte op het beste gedeelte van de Gerard Amsterdam biedt als hoofdstad veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een winkelpand. De horeca is aangrenzend gelegen en het winkelaanbod op hoge hakken kopen.

Expositieruimte te huur

Bekijk alle winkelruimte in Amsterdam Oost West Het oostelijke gedeelte van de Westpoort behoort sinds 1 januari bij stadsdeel West. De winkelruimte is gelegen om de hoek van de Albert Cuyp markt en in de directe Dit stadsdeel werd ingesteld in  en is een samenvoeging van de vroegere stadsdelen Zeeburg en Oost-Watergraafsmeer.

Aan de Sarphatistraat in Oost bieden wij per direct deze grote winkel ruimte aan. Wat een sfeervolle er jaren woning.

De winkelruimte is gelegen in de geliefde 9 straatjes, welke onderdeel uitmaken.