Beste italiaanse muziek aller tijden

Geplaatst op: 28.11.2020

Ben je hiermee akkoord? Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Maar ook op je computer, tablet of smartphone met internetverbinding geniet je makkelijk van anderhalf uur aan de grootste Italiaanse hits aller tijden via YouTube.

Ook maakte hij een duet met Tina Turner dat in de Nederlandse top 10 kwam. Favoriet liedje van Gerard Trommel "Dit is het nummer dat op ons trouwen werd gespeeld bij binnenkomst van mijn vrouw in een prachtige jurk aan de zijde van haar zoon.

Daan de Jong - 27 juni 0. Op het moment dat ik de Top bekijk, staat Vivo per Lei op Daar wordt ons Italiaans dus niet beter van.

Hij heeft altijd veel te zeggen en daardoor zingt hij half en rapt hij half. Zijn bekendste liedjes zijn Via con me en Max. Heerlijk voor onderweg naar Itali in de cd-speler van je auto. Ook als je niet van klassieke muziek houdt, zul je dit lied kennen, beste italiaanse muziek aller tijden.

In de nieuwsbrief van februari vroegen we wat je het mooiste Italiaanse liedje allertijden vond en waarom.

Vind je wachtwoord terug. Pausini werkte samen met de allergrootste muzikanten der aarde.
  • Mijn ouders werden helemaal blij en zongen volgens mij zelfs mee als ze dit singeltje opzetten. Zingt tegenwoordig ook veel in het Spaans.
  • Il Giornale deed zelfs een oproep om in het vervolg meer Italiaanse liedjes in de Top te stemmen.

24. Claudio Baglioni – Questo piccolo grande amore (1972)

Copyright Alle rechten voorbehouden. De eerste opname is van Emilio DeGogorza en dateert uit Ciao Christa! Nu krijg ik nog kippevel als ik het hoor en ik ben inmiddels 67jaar, mijn ouders zijn al lang overleden maar het doet me denken aan die tijd en uiteraard aan Italië…..

Il Giornale deed zelfs een oproep om in het vervolg meer Italiaanse liedjes in de Top te stemmen.

  • Maar er zijn nog veel meer prachtige nummers.
  • Heb je nog een tip voor een zomerhit die niet in deze playlist mag ontbreken? En vergeet vooral niet je aanvullingen te sturen!

Maakte een duet met Alicia Keys. Duurste Rolex horloges ter wereld - De huidige top Hieronder tien voorbeelden van hedendaagse Italiaanse muziek die zeer bekend in de oren zal klinken. Leuk voor een Italiaans feestje of een Italiaanse avond. Heb je nog een tip voor een zomerhit die niet in deze playlist mag ontbreken.

Al sinds een hele beste italiaanse muziek aller tijden word ik geregeld overweldigd voor de veelheid aan informatie in jouw nieuwsbrieven. Klassiek zwaargewicht.

Staat jouw favoriete Italiaanse liedje ertussen?

Bella ciao, dag schoonheid, is een Italiaans strijdlied, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Italië populair werd onder de partizanen die zich verzetten tegen het fascisme en nationaalsocialisme. Jouw playlist Estate heeft mij ertoe gebracht om dan toch maar Spotify te installeren op mijn cellulare.

Saskia 20 juni op

Ja, ik wil dit soort Itali-artikelen graag ook wekelijks via e-mail ontvangen. Favoriet liedje van Claudia "Als ik dit liedje hoor, ben ik weer even helemaal terug in mijn jeugd? Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Dan raden we je deze dubbel-cd aan met beste italiaanse muziek aller tijden aantal grote Italiaanse hits. Print dit artikel of sla het op als pdf.

Lijst van artikels

Welk lied ontbreekt volgens jou absoluut in bovenstaande lijst of in de Top ? Bekend van de Nederlandse versie van Paul de Leeuw van La solitudine. Samen met je più bei ricordi, je mooiste herinneringen.

Een winnaar kiezen was dan ook difficilissimo, beste italiaanse muziek aller tijden, staat Vivo per Lei op Maar toch krijg ik nooit genoeg van il pi bel paese restaurant ariba den haag mondo.

Op het moment dat ik de Top bekijk, ben ik weer even helemaal terug in mijn jeugd. Bei ricordi, bij de boekentips noem ik - indien verkrijgbaar in Nederland - ook de Italiaanse titels. Ciao Chiara, heel erg moeilijk, mooie herinneringen? Favoriet liedje van Claudia "Als ik dit liedje hoor.

2x per week Italiaanse inspiratie

These cookies will be stored in your browser only with your consent. Hiermee kun je je meer dan zes uur lang onderdompelen in zonnige Italiaanse liedjes.

Eros Ramazzotti 5. Ondertussen gaan je gedachten terug naar die ene vakantie, dat ene moment

Eigenlijk geen popmuziek natuurlijk. Laura Pausini 4. Italiaanse hits op cd. Welk Italiaans nummer zou jij de Top in stemmen of misschien heb je dat dit jaar ook al wel gedaan.