lange bob met rechte pony op uit het Oostblok, waarna ze ze bij hun eigen teefje legden die op dat moment een nestje had en vroegen ze voor het gemak meteen wat blauwe franse bulldog pups te koop stambomen aan voor de opgekochte pups. Wij verwachten rond 13 november franse Bulldog pups Beschrijving: hallo ik zal me even voorstellen." />

Blauwe franse bulldog pups te koop

Geplaatst op: 13.01.2021

Gezocht franse bulldog pup. Schitterend reutje beschikbaar!

Rond 25 oktober kan hij worden opgehaald. Hall 17 okt. Onze Abby is een blue fawn bont teefje met een FCI stamboom. Heel mooi nestje beschikbaar. Mama bibi, heeft fci stamboom. Op aanvraag 23 okt. Gezocht franse bulldog teefje in de kleuren blue en tan of lilac tan of blue fawn

Franse bulldog pup gezocht Wij zijn op zoek naar een franse bulldog pup. Opvoeding en beweging. Dit staat los van haar kleur, want ook onze kleine red fawn Roxy heeft een slechte rug en daarom zullen zij nooit worden ingezet in de fok.

Een consequente maar liefdevolle opvoeding is dus vereist. Mooie franse bulldog te koop in overleg. Ik fok dus geen blauwe Franse Bulldogs, blauwe franse bulldog pups te koop, maar dat zou best kunnen veranderen.

Er wordt wel eens gelachen om de ondeugende streken van een pup, maar realiseer u wel dat deze streken minder grappig zijn wanneer hij eenmaal volwassen is. Contacteer ons.
  • De stamboom is het belangrijkst voor de fokker, zodat hij of zij weet welke voorouders er in de lijn van de honden zitten, o.
  • Als ik blauwe Franse Bulldoggen zou hebben, zou ik ze alleen al om die reden compleet binnenste buiten laten keren voordat ik ermee ging fokken, net zoals ik eigenlijk al doe bij mijn bulletjes, die allemaal braaf een erkend kleurtje hebben. De stamboom is het belangrijkst voor de fokker, zodat hij of zij weet welke voorouders er in de lijn van de honden zitten, o.

Gereserveerd 23 okt. Nu te reserveren!!! Geboren op 22 september moeder is een blue frenchie. Purmerend 23 okt. Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

Milana Winschoten? Nami Hoogeveen. Ik ben een blauwe franse bulldog met een he! Contacteer ons! Er wordt wel eens gelachen om de ondeugende streken van een pup, heeft fci stamboom.

Dieren en Toebehoren

Dan weet je als pupkoper in ieder geval dat wanneer je een pup met FCI stamboom koopt, je een pup koopt van gezonde ouders en voorouders. Helaas ga ik niet met haar fokken, omdat tijdens haar medische screening bleek dat ze een aantal ernstige afwijkingen heeft in haar rug. De stamboom is het belangrijkst voor de fokker, zodat hij of zij weet welke voorouders er in de lijn van de honden zitten, o.

Amsterdam 1 okt.

Mooie franse bulldog te koop volledig in orde: ingent ontwormd gechipt en geregistreerd schriftelijke garantie kom langs om onze. Er is nooit bewezen dat het inderdaad gezondheidsproblemen met zich meebrengt bij de Franse Bulldog?

Franse bulldog pups. Vorige Blauwe Franse Bulldog. Heel leuk mannetje beschikbaar.

Over de Franse Bulldog

Meppel Gisteren. Deze zijn nu oud genoeg om te verhuizen. Contacteer ons.

Zoals je op deze site kunt lezen, zijn van onze eigen pups, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup, want ik ben ook voor blauwe bullen heel streng wat gezondheid betreft. De foto's en video's die u ziet op onze website. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken.

Door zijn speelse en onstuimige karakter doet hij soms de gekste dingen. Liesbeth Roosendaal, blauwe franse bulldog pups te koop. Roosendaal 23 okt. Worden netjes volgens schema ontwormd. Meer informatie over onze pups.

Franse Bulldog pups te koop

Zoekresultaten voor: Franse Bulldog. Zeer mooi mannetje beschikbaar met een prachtige bloedlijn! De Franse Bulldog is een kleine, maar brede en gespierde gezelschapshond. Als je zoals ik, niet op kleur selecteert, kun je natuurlijk best blauwe honden selecteren uit medisch gescreende ouders en ze vervolgens zelf grondig te laten onderzoeken voordat je ermee gaat fokken.

De kleur merle komt wel door kruisingen met een ander ras. Groeien op in huiselijke kring. Nu weet ik niet of alle FCI stambomen wel zo betrouwbaar zijn als ik denk aan al die nesten waar ze vroeger Oostblokpups bijlegden.

Blauwe Franse Bulldog.