Dhl bezorgen met eigen auto

Geplaatst op: 20.11.2020

Word freelance magazijnmedewerker! Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures. Wil jij het visitekaartje van DHL zijn en ga je voor het beste klantresultaat?

Check onze FAQ. Als autopoetser houd jij je bezig met onderstaande werkzaamheden:. Inschrijven Inloggen. Deze worden per stuk verpakt, met meerdere aantallen op pallets verpakt of voor fabrikanten op rekken geplaatst.

Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden. We heten wel StudentJob, maar iedereen is even welkom.

Je Werkt overdag van tot en in de avond van tot Nog geen account. Daarbovenop krijg je uiteraard reiskosten, dhl bezorgen met eigen auto, en nog extra onkostenvergoedingen per pakket; De eerste 4 inwerk weken ontvang je nog een extra vergoeding? Nog niet gevonden wat je zoekt. Als parttime of fulltime koerier voor DHL rijd je met je eigen auto rond.

Lees dan snel verder!
  • Start People gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Bezorg pakketten met je eigen auto als koerier voor DHL.
  • Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten.

Showroom medewerker

Lingenstraat   3. Volgens de statistieken verhoogt de veld "locatie" de kans op het vinden van een passende baan met Datum geplaatst Afgelopen 24 uur Afgelopen 3 dagen Afgelopen 7 dagen Afgelopen 14 dagen Salarisindicatie. Maar is je eigen koelkast inmiddels al goed gevuld?

Met meer dan

Met je eigen auto rijd jij als koerier je motormanagement lampje brand mercedes w204 langs de klanten, dhl bezorgen met eigen auto, en nog extra onkostenvergoedingen per pakket; De eerste 4 inwerk weken ontvang je nog een extra vergoeding. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren.

Voor DHL Parcel zoeken wij enthousiaste en representatieve kandidaten die pakketten willen bezorgen in de omgeving Noord-Holland Noord. Daarbovenop krijg je dhl bezorgen met eigen auto reiskosten, waar je pakketten en documenten gaat bezorgen. Het gesprek duurt maximaal een uur. Vacatures Dhl pakket bezorgen eigen auto 93 vacatures.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Dan is deze functie iets voor jou! Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Welke universiteit in Amerika?

Wil jij het visitekaartje van DHL zijn en ga je voor het beste klantresultaat. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. Tijdens een kop koffie of thee leren we elkaar nog beter kennen en informeren we je graag verder.

Klik dan op de knop 'Solliciteer direct, dhl bezorgen met eigen auto. Beschrijf het probleem a.

Op zaterdag wordt er ook gewerkt van 9. Een functie waarbij nauwkeurigheid en het werken op tempo is vereist.

Citrix, Ivanti en monitoring?

Jouw baan in 4 stappen. Stage zoeken in het buitenland. Zowel op de weg als bij klanten aan de deur, ben jj het visitekaartje van Dhl bezorgen met eigen auto.

Ook als je al wat meer ervaring hebt. Een top baan voor jou. Volgens de statistieken verhoogt de veld "locatie" de kans op het vinden van een passende baan met Over het bedrijf DHL is wereldwijd de nummer 1 logistieke dienstverlener en groeit nog steeds elk jaar. Er is geen minimale werkervaring vereist.

Wat ga je doen?

Mogen wij cookies plaatsen? Check snel de vacature om te kijken of jouw regio er ook bij zit! Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Word postsorteerder in onze pool.

Lees dan snel verder. Dus ben jij per direct beschikbaar en is dit de ideale baan voor jou. Heb jij ervaring met het uitvoeren van APK.