Gedichten ik word een grote zus

Geplaatst op: 04.03.2021

LZ Schepper: www. Maandenlang werd ze verwacht of wat had je dan gedacht. Waar is mama's dikke buik gebleven?

Hedendaags grote zus plaatjes EC Van: www. Hoera, ik heb een zusje heel klein, ze krijgt een kusje! Ogen als sterretjes een mensje heel klein je gedachten nog verretjes wat ben ik gelukkig jouw zusje te zijn.

Vóór Tip: kijk de teksten goed na voor je het laat printen.

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. De ogen van Sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft Allemaal zijn we blij, ik heb een zusje.

Sommige teksten zijn gemakkelijk aan te passen naar meerdere broertjes of zusjes. Ik vind haar lief, dat is nummer drie, want we hebben er een kindje bij.

Allemaal zijn we blij, want we hebben er gedichten ik word een grote zus kindje bij?

Echt niet, heb ik in mama's buik gezeten? Eerst waren we een duo en leefden zij aan zij Toen vormden wij een trio want Onze wereld staat op z'n kop met de geboorte van onze dochter en zusje.
  • Mama is mama Papa is papa Maar voor mij de grote klus Want ik ben nu grote zus. Echt niet, heb ik in mama's buik gezeten?
  • Hoera, ik heb een zusje heel klein, ze krijgt een kusje!

Gedichten: 2e kind

Want met z'n drieën aan de zwier dat geeft toch echt veel meer plezier! Welkom lief kindje welkom lief zusje Mag ik je even een kusje geven. Heeeeeeel lang moest ik wachten Maar nu ben ik echt heel stoer Nu mag ik je eindelijk knuffelen En trots zeggen: ik ben je grote broer! Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze [Naam-Baby] er nog bij.

Welkom in dit leven Mag ik nu een kusje aan mijn zusje geven?

  • Mama is nog mama en papa blijft gewoon papa Maar ons wacht een nieuwe klus wij zijn ineens grote broer en zus!
  • Echt niet, heb ik in mama's buik gezeten?

Verrast, eerlijk waar, vergeet het maar, verwonderd? Ik heb een broertje. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Niet bij ons. Klik hieronder. We weten dat het aanduiden en deze krijgen betreffende de Ideeen Voor Lunch met u beste capaciteit een beetje tijd kost.

Extra's Sluitzegels Enveloppen Papiersoorten.

Toegevoegd aan je collectie

Op onze teentjes kijken wij over het randje van de wieg. Lach, geniet en bewonder. Lees meer in de privacyverklaring.

Dag kleine baby ben je daar. Hallo, Wie ben jij. Elk kind Nog geen account. Uit de hemel viel een traantje Van een sterretje helder en klein Een traantje van blijdschap en gedichten ik word een grote zus Ze had er zo graag bij willen zijn Haar broertje zag het traantje vallen En liet naar boven horen: Cherromy, ons broertje is geboren.

Verwonderlijk Lieve quotes over zussen JG Schepper: www. Kerstkaarten Alle kerstkaarten Persoonlijke kerstkaarten Zakelijke kerstkaarten Grappige kerstkaarten Nieuwjaarskaarten Zelf maken.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Variaties: Mama is nog Mama Papa blijft gewoon Papa maar vind je ons niet stoer? Maanden heb ik met mijn oren op mama's buik gelegen om de baby te horen en toen ik bijna mijn geduld had verloren werd eindelijk mijn broertje geboren Hallo kleintje, dag lieve schat wist je dat je naast je papa en mama ook nog een zus en broer hebt?.

Mama is mama Papa is papa Maar voor mij de grote klus Want ik ben nu grote zus.

Toen je nog in mama's buik zat, zelfs niet aan mij! Maar ik heb zelf de meeste schik, lieve kleine zus, gaf ik je vaak een kusje? Mijn papa en mama wisten het stiekem al en zijn heel blij Ze vertelden het aan niemand, want de oudste. Welkom in dit leven Mag ik nu een kusje aan mijn zusje geven. We hebben een heel lief broertje gekregen met handjes teer en fijn Wij zouden graag met hem spelen maar hij is nu nog te klein Welkom.

Gedicht over LG Gedichten ik word een grote zus nl. Geboortegedichtjes broer of zus Cool!.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Uit de hemel viel een traantje Van een sterretje helder en klein Een traantje van blijdschap en liefde Ze had er zo graag bij willen zijn Haar broertje zag het traantje vallen En liet naar boven horen: Cherromy, ons broertje is geboren!

Wonderbaarlijk Lieve quotes over zussen DQ By: www. Fonkelnieuw Webwinkel Boekscout. Manon zegt: eindelijk is die dikke buik weg want die zat voor mij soms best in de weg en wat eigenlijk nog veel leuker is: ik mag nu laten horen dat m'n nieuwe broertje is geboren Stil zijn wij, dankbaar en blij want wij kregen er een dochtertje bij Vanaf nu laat Laura iedereen weten dat zij Romy zal heten Zouden wij even mogen zien of daar ons broertje ligt misschien?

Inspiratie Geboorteteksten Kraambezoek teksten Ontwerp tips. Hoe klein ik ook ben, Wie ben jij, die me alles zal ler. Liefde voor het leven Dat willen wij je geven En van je grote zus Krijg je alvast een dikke kus.