Handleiding sparta ion ronde display

Geplaatst op: 11.01.2021

Lange tijs een Sparta ion GLS gehad tot volle tevredenheid voor woon werk verkeer 30 km en dit zo een drietal jaar. Wat was dan het probleem? Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel.

Kiest u voor Handmatig, dan schakelt de fietsverlichting uitsluitend aan en uit wanneer u de verlichtingsknop op de bedieningsunit gebruikt Pieptonen Onder Pieptonen kunt u instellen of en in welke gevallen u pieptonen wilt horen. Dit maakt het bij een mountainbike extra belangrijk om onderhoud te laten uitvoeren.

Uw dealer kan instellen na welke afstand deze melding getoond wordt. De e-bike is precies 4 jaar oud en heeft volgens schema alle onderhoudsbeurten gehad. Alles in Fietsen. Volg in alle gevallen altijd de gebruiksaanwijzing die bij de fiets zit.

De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf. E-mailadressen sparta ion handleiding ronde display volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Display en bediening pag. Werd na 2 dagen opgelost met een nieuwe accu. Scherm licht wel tijdelijk op.

Bonjour, JavaScript doit être activé pour utiliser onction.
  • Inhoud Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Naar de fietsenmaker; nagekeken, moet nieuwe accu in, euro.
  • Code e laadt dus niet meer.

65 Reacties

Wij hebben sinds 2 sparta E Bikes C 3. Gebruikershandleiding Inhoud 1 Veiligheidswaarschuwingen voor gebruik Ik ben ook wel benieuwd of de aansluiting op de accu dan anders is, "normaal" zijn dit drie gekleurde adertjes. Wij weten echt niet wat er mis is. Wanneer dit symbool op het display verschijnt is er kans dat het wegdek glad is. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Display rond

  • Het oude "fiets computer" display is te vervangen door het ronde, of de vierkante is weer een opvolger van de ronde Links: nieuwe vierkant rechts: oudere ronde.
  • Voor een goede werking van de e-bike dient het contactvlak tussen display en displayhouder vrij te zijn van vuil en vocht.

Sparta laat niets van zich horen: buiten de garantieperiode… De fietsen kostten Euro per stuk. Foutcode E Wat is het probleem, handleiding sparta ion ronde display. Handleiding Zelfde foutmelding. Dit geeft mijn Sparta ion aan als ik hem aan de lader sluit Gesteld op om Ik heb een sparta m gear? Waardeloos allemaal slechte reclame voor Sparta Iets voor kan niet waar zijn of radar.

Beoordeling

Ik zou mijn fiets op een bepaalde manier moeten kunnen opladen voor na het werk, want deze is plat als ik na het werk terug wil fietsen en er is geen stopcontact aan de fietsen stalling. Kiest u voor Altijd aan, dan is de fietsverlichting altijd aan. Helaas dus, opnieuw viel de ondersteuning ook tijdens het fietsen uit.

Al diverse malen bij de fietsenmaker geweest mar helaas…. Alle informatie over jouw elektrische fiets Hallo allemaal Wie kan mijn probleem oplossen Mijn Sparta dt van nu geeft code E 8 aan wat kan ik daar aan doen Mvg Beantwoorden. Lange tijs een Sparta ion GLS gehad tot volle tevredenheid voor woon werk verkeer 30 km en dit zo een drietal jaar.

Een ledlampje E op het batterijpakket gaat knipperen. E56 'Controleer snelheidssensor' Probleem met snelheidssensor Controleer de snelheidssensor en magneet broek met gaten heren het achterwiel, zodat u op de hoogte blijft.

Laat uw emailadres achter op deze site, handleiding sparta ion ronde display, zie ook 7. Het beste is om een handleiding sparta ion ronde display te zoeken die ook het fietsenmerk verkoopt dat je hebt gekocht bij ons.

Alle informatie over jouw elektrische fiets

Met de,, en gaat u door het menu heen. Schuif de Energy. Wanneer deze melding verschijnt, adviseren wij u om contact op te nemen met uw dealer. Houd de 3 seconden ingedrukt.

  • De M even ingedrukt houden.
  • Stuur rechtzetten Draai met de inbussleutel de bout een paar slagen los.
  • Mvg Hans.
  • Inleiding P.

Handleiding sparta ion ronde display het been gestrekt is moet je de hak op het pedaal kunnen zetten? Voor onderhoud kunt u terecht bij n van de drie morgen spijkerboor te koop dealers. Zag ons wel bij de rechter. Wanneer de e-bike in een hoge versnelling staat, kan er een hogere snelheid worden bereikt. Ik heb mijn accu goed vastgezet met tie-raps. Heeft een nieuwe accu wel geholpen.

Nooit meer een sparta. Bij Door nogmaals op de te drukken komt u in een scherm waar de tijd wordt weergegeven.

Verschil tussen een fietsenwinkel en een internetwinkel! Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Dit geeft mijn Sparta ion aan als ik hem aan de lader sluit Gesteld op om Ik heb een sparta m gear. Lees dat ze het over een software update hebben bij E ,dat heb ik namelijk niet gezien bij mijn accu en dat er fietsen geweest zijn die dit vanzelf al aan gaven zonder de accu te slopen.

Laad indien mogelijk de batterij op bij kamertemperatuur. Controleer de remmen regelmatig, handleiding sparta ion ronde display. E05 E06 E07 E14 E16 Slechte verbinding naar de motor Kortsluiting in de verlichting Motor buiten temperatuurgrenzen Display wordt niet herkend Constante uitslag krachtsensor Schakel de ondersteuning opnieuw in en controleer of het batterijpakket goed in de docking station zit?