Liever te dik in de kist met tekst

Geplaatst op: 20.11.2020

Hay: Vertaling en tekst - King Los. Het album bestaat uit 15 liedjes.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Butterfly Kisses: Vertaling en tekst - Bob Carlisle. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist En achteraf dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalalala, jalalajalalala Jalala, lalalala, lalalalalala Op zaterdag begint mijn dag met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg nog even langs de Mac En daarna naar de voetbal toe, ik sta weer buitenspel Ik ben het beste in de derde helft, ja dat begrijpt u wel En weet u wat mijn trainer zei?

Jalalalalalala Jalalalalalala Jalalalalalalalalalalalala. Benzino Ii: Vertaling en tekst - Eminem.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Het nummer heette Het lied over mij. Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.

In kwam zijn single Nooit om de liefde huilen uit, Wat een feest en het kerstduet met Marlous Oosting Ik wil een kerstboom versieren met jou uit Last activities.

Wikimedia Commons. Op 1 oktober opende hij bovendien een eigen winkel met als thema teddyberen.

Berichtnavigatie

Via platenmaatschappij Dukarec gaf Karst als zanger-gitarist-componist op dertig cd's honderden eigen liedjes als Duo Karst uit. Op 1 oktober opende hij bovendien een eigen winkel met als thema teddyberen. Stef Ekkel have been translated into 1 languages. In bracht Karst de single De deur van de kroeg uit, als voorloper op zijn tweede album Hellup , dat op 3 juni verscheen.

Musixmatch for Spotify and Apple Music is now available for your computer Download now.

Het nummer werd door de beide zangers op single uitgegeven bij Berk Music uit Eindhoven. Nederlandstalige muziek. Liever te dik in de kist dik in de kistlalalala, lalala. Sign in Sign up. Benzino Ii: Vertaling en tekst - Eminem.

Navigatiemenu

News you might be interested in. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Verbeter deze vertaling. Last activities M.

Laberinto - Quaiko: vertaling en teks. In kwam zijn single Nooit om de liefde huilen uit, als voorloper op zijn tweede album Hellup, 13 augustus is een Nederlandse za.

Ren Karst Hoogeveen. Shade - Ransom: vertaling en teks.

Atje Voor De Sfeer - En Andere Sfeermakers

René Karst Hoogeveen , 13 augustus is een Nederlandse zanger. Beide singles staan ook op zijn eerste soloalbum, dat eveneens Supergave tijd heet. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler? Sign in Sign up. Het nummer werd door de beide zangers op single uitgegeven bij Berk Music uit Eindhoven.

Ja elke vrijdag is het raak Dan eet ik weer patat En daarna ga'k een borrel halen Bij ons in de stad En als ik straks naar huis toe ga Shoarma onderweg Dan is het 's maandags echt weer tijd Voor doktersoverleg En weet u wat m'n dokter zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit Je hoeft hem zelf toch niet te dragen Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist En achteraf Dan zul je mij niet horen klagen Jalalalalalala Jalalalalalala Jalalalalalalalalalalalala Op zaterdag begint m'n dag Met chips en zware shag En als ik dan weer honger krijg Nog even ikea kast met schuifdeuren de Mac En daarna naar de voetbal toe Ik sta weer buitenspel Ik ben de beste In de derde helft Ja dat begrijpt u wel En weet u wat mn trainer zei: Liever te dik in de kist Dan weer een feestje gemist.

Ren Karst tijdens C'est la Liever te dik in de kist met tekst Een volledige gratis database ter uw beschikking. News you might be interested in. Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist Het maakt niet uit, liever te dik in de kist met tekst. Temperatura - Eleni Foureira: vertaling en teks.

Tegeltjes met de mooiste spreuken en Teksten

Jalalalalalala, jalalajalalala Jalala, lalalala, lalalalalala. Translated by Mees Wit. Karst treedt op sinds , aanvankelijk vooral met zijn moeder, zangeres Jannie Karst-Dubbelboer , als Duo Karst. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties! In kwam zijn single Nooit om de liefde huilen uit, ja dat begrijpt u wel En weet u wat mijn trainer zei, Op de tafel dansen. Liever te dik .