Maxi cosi citi 2 isofix

Geplaatst op: 05.03.2021

Externe crashtestcentra, zoals de Duitse automobielorganisatie ADAC Allgemeiner Deutscher Automobil-Club , testen en keuren onze Maxi-Cosi autostoelen en bases voortdurend op hun dynamische veiligheid en gebruiksgemak. Lifetime Warranty Maxi-Cosi biedt, na registratie binnen 3 maanden na aankoop, levenslange garantie op autostoeltjes, bases, kinderwagens en reiswiegen. Overtrek afneembaar en wasbaar tot 30 °C.

Met de Maxi-Cosi Citi 2 kun je met een gerust hart met je kindje op reis. Maxi-Cosi Citi is goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig TUV-certificering en is gemakkelijk mee te nemen op vakantie, zodat je kleintje gemakkelijk mee kan. Wat moet je allemaal weten en wat is belangrijk als je een autostoeltje koopt? De gordel is met één hand te verstellen zodat je je andere hand vrij hebt voor je kindje. Terug naar inlog scherm. De Citi heeft een gevoerd zitje en is voorzien van het Side protection System waardoor je kindje optimaal beschermd is tegen aanrijdingen van de zijkant.

Zodoende kan Babypark advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media.

Black Raven uitverkocht. Safiyahhh 3 oktober Ik raad dit product aan? Wij maxi cosi citi 2 isofix om je kindje zolang mogelijk in het baby-autostoeltje achterwaarts te blijven vervoeren omdat dit het veiligste is.

Afhalen Daarnaast kunt u kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel of magazijn in Tilburg. Onze medewerkers staan tijdens ruime openingstijden voor je klaar in n van de 10 megastores.

Wanneer is het tijd om het Maxi-Cosi babyautostoeltje van mijn kind te vervangen door het opvolgende autostoeltje? Lees meer.

Neem contact op met onze klantenservice voor de exacte levertijd. Meer informatie. Onze medewerkers staan tijdens ruime openingstijden voor je klaar in één van de 10 megastores. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ook reeds een Quinny buggy in huis?

Veiligheid Het stoeltje voldoet aan de all Veiligheid Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gedragen. Ga naar gooien engels verleden tijd einde van de afbeeldingen-gallerij. E-mail adres. Deze autostoeltjes bieden optimale bescherming voor uw kleintje door de zijbescherming en extra zitverkleiner.

Maxi-Cosi Citi 2 Accessoires.

Pas de taal aan

A3 Back Seat Mirror. Aarzel dan niet en vraag om ons deskundig advies. Gebaseerd op 7 Review s Uw review toevoegen. Een kinderzitje voor 2 groepen, vanaf de geboorte tot ca.

We spreken nu over het Isofix-systeem. Voldoet aan i-Size norm. De Maxi Cosi autostoel is gemakkelijk in de auto te bevestigen door middel van de 3-puntsgordel en door zijn lichte gewicht ideaal om mee te nemen. Vul onderstaand je e-mail adres in en wij sturen je direct je nieuwe wachtwoord, maxi cosi citi 2 isofix.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser!

Productspecificaties

Ben er helemaal blij mee :. Door de baby achterwaarts gericht te plaatsen, worden de krachten die tijdens een botsing worden uitgeoefend, over de hele rug van de baby verdeeld. Let op: de Isofix base Familyfix3 is niet bij de levering inbegrepen.

Wanneer de bovenkant van het hoofdje over de rand van de kuip van het baby-autostoeltje uitkomt, dien je over te stappen naar het volgende autostoeltje. De zitverkleiner biedt je kindje extra comfort vlak na de geboorte.

Met de Maxi-Cosi Citi 2 kun je met een gerust hart met je kindje op reis. De experts van Maxi-Cosi hebben met deze mond spoelen tegen ontsteking variant niet alleen aan het gebruiksgemak aandacht besteed maar hebben zoals altijd de veiligheid van de passagier voorop gezet.

FAQ's over producten. Je kunt de Maxi cosi citi 2 isofix ook gebruiken op Maxi-Cosi kinderwagens. Black Raven - uitverkocht. Kunnen wij je helpen. Wachtwoord vergeten.

Productbeschrijving

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. De draagbeugel is een onderdeel van het veiligheidsconcept van de Maxi-Cosi baby autostoeltjes en moet altijd omhoog gezet worden tijdens het rijden.

Ja, de Maxi-Cosi Citi kan gebruikt worden in het vliegtuig.

In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt. Side Protection System Lichtgewicht Makkelijk switchen van auto naar kinderwagen. Direct leverbaar. Veiligheid Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gedragen.