Ov studentenkaart koppelen

Geplaatst op: 12.01.2021

Wanneer je gaat studeren heb je recht op studiefinanciering. Ook als je er geen gebruik van wilt maken. Op het beeldscherm zie je een check-uit boodschap.

Ik heb een wissel opgehaald, maar kan nog steeds op mijn oude product reizen. Controleer dit dus goed! Als je overstapt naar een ander vervoermiddel check je in en uit per vervoerder. Mocht er meer tijd nodig zijn om je verzoek te beoordelen, dan word je daarvan op de hoogte gesteld. De persoonlijke OV-chipkaart dient voorlopig vooral voor openbaar vervoerdoeleinden.

Je studentenreisproduct is namelijk pas definitief stopgezet als de datum geregistreerd staat bij DUO.

In de volgende situaties heb je geen recht meer op een studentenreisproduct: je stopt met je studie je hebt je maximale studiefinancieringsrechten verbruikt je doet een hbo- of universitaire opleiding en ov studentenkaart koppelen het maximum aantal jaren verbruikt  waarin je mocht reizen met je studentenreisproduct je ontvangt OV-vergoeding buitenland omdat je een deel van je studie in het buitenland volgt je gaat een nieuwe studie doen waarvoor je geen recht hebt op studiefinanciering je hebt geen recht meer op studiefinanciering omdat je te veel bijverdient.

Vraag het dan huis kopen heerlen bij de DUO Infolijnlokaal tarief, ov studentenkaart koppelen. Ik heb een studentenreisproduct. Of neem contact op met het OV-bedrijf waarmee je reisde. Dit is het geval als je:.

Er is een ontvangstbevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het invullen van het declaratieverzoek. Reis je over de grens? In het verleden kreeg iedere student een OV-studentenkaart.

Veelgestelde vragen

Je krijgt een boete als je zonder geldig vervoerbewijs reist. De datum waarop je je studentenreisproduct hebt stopgezet bij de automaat wordt doorgegeven aan DUO. Ga naar de balie van het OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken. Bij een gedeeltelijke toewijzing ontvang je het toegekende bedrag binnen drie weken na berichtgeving op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven. Je mag niet meer met je studentenreisproduct reizen vanaf de dag waarop je er geen recht meer op hebt. Waarom kan ik geen PDF meesturen met mijn aanvraag?

Je krijgt je kaart niet terug! Wat moet ik doen. Hoe kom ik aan een persoonlijke OV-chipkaart. Rekeningnummer klopt niet, wacht op juiste rekeningnummer Je hebt bij het indienen van je declaratieverzoek een onjuist rekeningnummer opgegeven of het rekeningnummer ontbreekt, ov studentenkaart koppelen.

De OV-chipkaart en het studentenreisproduct hebben een verschillende geldigheidsduur?

Mocht er meer tijd nodig zijn om je beroep te beoordelen, dan word je daarvan op de hoogte gesteld. Als je incheckt wordt automatisch je studentenreisproduct gecontroleerd. Krijg je deze bevestiging niet, dan kan het zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen.

Ov studentenkaart koppelen heb je nodig voor het geval je later een beroep wilt indienen. Ik heb de bevestigingsmail nooit ontvangen. Je moet hier wel eerst toestemming voor geven. Twijfel je of je moet stopzetten, ov studentenkaart koppelen. Declaratieverzoek gedeeltelijk toegekend Jouw declaratieverzoek is gedeeltelijk toegekend.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt om ervoor te zorgen dat het studentenreisproduct voor jouw persoonlijke OV-chipkaart wordt klaargezet op de ophaalautomaten.

Laatste nieuws

Je kunt met het studentenreisproduct reizen vanaf het moment dat je recht op het studentenreisproduct ingaat. Let erop dat je vooraf jouw DigiD met sms-controle hebt aangevraagd, het is namelijk niet mogelijk dit buiten Nederland te doen. Vanwege de privacywetgeving worden je gegevens pas na volledige invoering verwerkt.

  • Haal vervolgens direct je wissel op bij een ophaalautomaat.
  • Doe dit dan zo snel mogelijk volgens de instructies die je eerder hebt ontvangen.
  • Heb je geen geldig identiteitsbewijs, kun je ook een verblijfsvergunning gebruiken.
  • Studenten met een weekabonnement reizen die periode met korting.

Klik hier om via deze website een aanvraag voor het stopzetten van je studentenreisproduct in te dienen? Let op: Staat jouw burgerservicenummer BSN niet ov studentenkaart koppelen je identiteitsbewijs. Waarom dikke wang na trekken kies ik een kopie van mijn persoonlijke OV-chipkaart meesturen, ov studentenkaart koppelen. Wil je weer gaan studeren. Betekent dit dat ik het al die tijd kan blijven gebruiken.

Bestel een nieuw aanvraagformulier via www. Dan is er iets misgegaan bij het stopzetten. Je hoeft alleen nog maar het reisproduct op te halen bij een OV-chipkaart automaat! Is er iets anders aan de hand! Kun je niet stopzetten.

Ik heb minder korting gekregen dan waar ik met het studentenreisproduct recht op heb. Zorg er wel voor dat beide kanten van de verblijfsvergunning in 1 bestand terecht komen. In deze mail staat ook je referentienummer en een wachtwoord. De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn: De kosten van een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart als je het studentenproduct op een andere kaart hebt moeten laden; Gemiste korting doordat het gunstigere studentenreisproduct niet is geselecteerd in de kortingsperiode; Telefoonkosten in verband met bellen naar Klantenservice OV-chipkaart of een vervoerder om het probleem kenbaar te maken.

Hoe kan ik zien wat er op mijn OV-chipkaart staat? Een geldig identiteitsbewijs is een niet verlopen paspoort of identiteitskaart. Laad dus geen apart kortingsproduct of een ander abonnement op je kaart?