Papegaaien te koop aangeboden

Geplaatst op: 30.11.2020

Filter op. Informeer je dus goed.

Zo blijken kaketoes, grijze roodstaartpapegaaien en valkparkieten vrolijke babbelaars te zijn. De spray is speciaal ontworpen voor niet-vliegende vogels zoals sierkippen en hun omgeving.

Poortvliet 2 okt. Wil je Papegaaien Kopen? Diverse koppels forpussen Diverse koppels forpussen aangeboden, sommige koppeltjes zijn bewezen. Voor een optimale conditie en verenpracht!

Zijn en worden niet tam. Prachtige opgezette parkiet Een opgezette parkiet. Parrotshome Rijswijk. Ook verkrijgbaar in de smaken honing, kiwi en kruiden. Topet Farma. Ineke Kermt.

Katlijk Vandaag. Ik heb een uitstekend adres aan te bieden voor een blauwgele ara. Parkieten hebben veel vliegruimte nodig.

Blue eyed cockatoo (ophthalmica)

Mooie jonge natuurbroed agaponis te koop. Pagina: 1 2. Alleen vogels die in gevangenschap gekweekt werden, mag je als huisdier houden. Tamme Venezuela Amazone Een super lieve tamme venezuela amazone is opzoek naar een echte thuis dit is het eerste jong van mij kweekkoppel euro is de p. Melissa Almelo. Vraag uw vogelarts waarom. Gereserveerd 20 sep.

Zijn niet tam. Eijsden 11 okt. Wat is een geschikt verblijf voor mijn parkieten. Wegens omstandigheiden omdat ik hem alle aandacht niet meer kan geven wegens redenen en omdat hij echt aandacht, papegaaien te koop aangeboden. Dierverblijven duurzaam en op maat wij maken maatwerk dierverblijven voor al uw huisdieren. Bonte boer van vogel is correct geringd en is in goede conditie. Niels Declerck Ardooie. Laatste fischeris wegens stoppen deze soort.

Gevraagd overleden aras kaketoes enz...

TUN Berlaar. Leverinhoud: 1 x vogelhuis klomp, pimpelmees, hout. De vogel. Appel Nijkerk.

Samenstelling: granen Verlaagd in prijs. Kripsol OK 33 Zeewater bestendige zelfaanzuigende opvoerpomp met een opbrengst van 9.

Groencinnamon x blauwcinnamon groen split ino x groen split. Hoge kwaliteit. Halle GLD. Lienden Vandaag.

TUN Berlaar. Kolibrie: 7 cm x 8 cm Gemaakt van kunststof en vezels. Sint-Truiden Vandaag.

  • Rode ara gezocht Hallo ik ben opzoek naar een rode ara die max 10 weken oud is Het is een cadeau voor mijn kleine zus.
  • Sint-Truiden Vandaag.
  • Mooie agapornissen!
  • Te koop Meyer papegaai Te koop 1x meyer papegaai man vogel zit in buiten volière.

Kweek koppel dwergpapagai Kweek koppel dwergpapagai. Grasparkieten tekoop. Geen foto. Laatste fischeris wegens stoppen deze soort. Versele Laga. De 'helikopter' onder de vogels. Laatste vogel uit een nest van 4.

Vogelspeciaalzaak Limburg Beek. Bieden 4 okt.

Daarom zijn heel wat soorten zoals de grijze roodstaartpapegaai onderworpen aan de CITES-wetgeving: je moet een document van herkomst kunnen voorleggen en de verkoper moet de gegevens noteren in het CITES-register. Ook die van u! Vorig jaar nog eitjes gelegd.

Aanhankelijk paar Afrikaanse grijze papegaaien Adembenemende Afrikaanse grijze papegaaien. Zoeken naar tekst. Galerij   Lijst.