Restaurant chinese muur den helder

Geplaatst op: 25.02.2021

Wat een gezellig avondje uit moest worden met familie, is geëindigd in een grote teleurstelling. Alleen goedkope wijn en 1 biersoort qua alcholhol. Nadat we de kaart hadden gekregen en een drankje hebben besteld hebben we een "heerlijke" kop tomatensoep besteld, met een "mihoen De chinese muur" en een "mihoen met keuze uit 2 gerechten".

En de toon van de chinees aan de telefoon! Hoe was jouw ervaring? We kozen voor de optie all you can eat and drink. Matig 0. Beoordeeld op 5 oktober via mobiele applicatie Beste Chinees van Den Helder.

Wij zullen uw informatie nooit verhuren of verkopen aan derden. Heb zondag en loempia gehaald, deze was koud. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Achter de wok staat een rustige oudere kok die echt Alles.

Maar wij eten thuis heel weinig zout, de prijs kwaliteit verhouding is prima en we gaan hier meer heen.

Algemene gegevens

Het all you can eat restaurant Shabu Shabu werkt enkel met verse producten om zodoende een onberispelijke kwaliteit en smaak te kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij komen er nooit meer. Maar dan niet voor mij. Het leek wel een vreetschuur. Niet tevreden. Ik heb een keer een maand menu besteld die na een uur er nog niet was, de smaak was slecht en er zatten allemaal zwarte spikkels in het eten.

  • Maar wij eten thuis heel weinig zout, de prijs kwaliteit verhouding is prima en we gaan hier meer heen.
  • De Chinese Muur 7,1. Route opvragen.

We waren inmiddels aangekomen midden in de Beatrixstraat, en zagen een reclamebord van "De Chinese Muur". Ik kom er zeer regelmatig terug. Naam verplicht. Type reiziger. De Buren Apeldoorn. Binnen 2 minuten kun je een cijfer geven en je mede smullers helpen. Meer beoordelingen bekijken.

Onze bezoekers over Chinees Restaurant De Chinese Muur in Den helder

Bij je tafel vu je het formuliertje in wat je wilt en het wordt voor je klaar gemaakt en bij je tafel gebracht Christiaan Tsao 48 punten.

Een voor-, hoofd,- en nagerecht incl. Inloggen met Facebook.

Beoordelingen Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Iedereen at na elkaar, dus niet gezellig tegelijkertijd. Beoordelingen filteren. All inclusive  Volwassenen.

In and around De Chinese Muur

Waarom niet even zeggen het kan lang duren want het is druk? Frans 1. De beste optie om lekker chinees te eten in Den Helder. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Om

Datum van bezoek: november Waarom niet even zeggen het kan lang duren want het is druk. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Erg lekker eten en vlotte bediening, en chinese wijn hier bestellen raad ik aan: superlekker. Afgelopen weekend was ik daar eten, service was niet goed. Een van de beste Chinese restaurants die ik in Nederland ken. Nederlands Bediening is zeer harry potter verkleedkleren zelf maken en uitermate vriendelijk Meer?

Mensen doe het niet, restaurant chinese muur den helder.

Bedrijfsgegevens

Wat een gezellig avondje uit moest worden met familie, is geëindigd in een grote teleurstelling. Vreselijk vlees, na ons idee was al het vlees gewoon 1 soort vlees, behalve de kip dan. Echt te smerig voor woorden. Nu we weer naar het restaurant kunnen gaan, hebben we vanavond heerlijk gegeten.

Ik heb nog nooit zo slecht en triest gegeten als hier, waardoor het erg taai en niet eetbaar was. We komen af en toe in Den Helder en hebben inmiddels een aantal Chinese restaurants bezocht. Schrijf een beoordeling.