Restaurant de berkenhorst 3775 kn kootwijk

Geplaatst op: 11.01.2021

Vluchten Restaurants Dingen om te doen. Den Haag, Nederland bijdragen 8 nuttige stemmen.

Erg kindvriendelijk. Krimweg 33D. Ochsfort Is dit uw Tripadvisor-vermelding? Restaurant De Berkenhorst is feeling grateful. Samengevat: een prima park, rustig, maar toch genoeg voor kinderen te doen.

De Berkenhorst op 25 april

Helaas zeer teleurgesteld met kerst. Eetcafe Kokkie? Vakantiepark Roompot Bungalowpark Hoenderloo. Ook heb ik een opmerking gemaakt dat ik er niet tevreden mee ben geweest. Er is zelfs geen waterkoker aanwezeig bij navraag receptie 'nee meneer dat is alleen voor onze luxe onderkomens' je moet water koken op de camping manier Wij verblijven in een geschakelde bungalow 'Zandzegge'.

Ochsfort Fris interieur en voldoende ruimte. Zwembad was klein, maar fijn met lekker warm water en een leuke glijbaan.
  • Voorburg, Nederland 33 bijdragen 22 nuttige stemmen.
  • Our snack bar, pick-up meals and pizzas are available every day from

Corona informatie

Nederland Drenthe Assen. Gereisd met jonge kinderen in september Nuttige review 0. Ons huisje was modern en proper, prachtig gelegen aan een vijver. Restaurant De Berkenhorst December 11, ·. Bedankt voor het heerlijke eten.

Nederland Gelderland Hoenderloo. Over ons.

Joke Oliver 62 punten. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. De sfeer was weg en we hebben het dessert maar in de bungalow zelf gemaakt? Nederland Gelderland Ermelo. Lees ook onze privacyverklaring.

Licht dicht bij het park en erg vriendelijk personeel! Welke restaurants liggen er in de buurt van Vakantiepark De Berkenhorst? Nederland Gelderland Hoenderloo. Heerlijk gegeten in het restaurant met vriendelijk personeel.

Neem zelf voldoende toiletpapier mee ;- Neem een tas mee voor je schoenen als je deze bij de ingang van het zwembad niet wilt achterlaten, daar moeten ze namelijk al uit.

Ik heb niet alles meer opgegeten. Our snack bar, pick-up meals and pizzas are available every day from. Kenmerken van een slechte relatie samengestelde menu's. Vincent Trip 5 punten. Internationaal Kootwijk.

Afhalen of Gourmet

Wij mogen weer mensen in de snackbar ontvangen die hun bestelling kunnen komen afhalen. Klein maar fijn. Restaurant de Cantharel. Bekijk meer informatie. Restaurant De Berkenhorst May 6 ·.

Krimweg. Schouwburg Orpheus February 13. Kaart bijwerken …. Erg lekkere pannenkoeken, maar ook heerlijke spareribs en sate!. Hulde aan de kok en de bediening. Wij hopen jullie snel in goede gezondheid te mogen ontvangen in ons restaurant. Datum van verblijf: oktober Reistype: Reisde met een partner.

Hoe was jouw ervaring?

Skip to content. Met jonge kinderen Met partner Met oudere kinderen 87 Met vrienden Joke Oliver 62 punten.

Is er een terras bij het restaurant om wat te drinken. Don Quichotte. Combineer hem met een glaasje wijn, een biertje van de tap of een ander fris drankje?