Scrabble woorden qua

Geplaatst op: 02.10.2020

Woorden met een Q Beginnend met de letter U ubique ubiquist ubiquitair ubiquitist unique usquam terrarum usque ad utraquist. Bovendien is de woordenlijst gefilterd en opgeschoond, waardoor woorden die eigenlijk niet bestaan maar tot voor kort wel punten opleverden, nu geweerd zouden worden.

DukeDuvel zegt:.

Lekkere weglegger van de C in veelal gaten die E ligt vaak nog ergens open. Remco Kijk, weer wat geleerd! Het lijstje begon als een lijstje onverwachte woorden, maar is inmiddels uitgegroeid tot een lijstje met zoveel mogelijk geaccepteerde woorden;-.

Wil nu mijn eerste woord neerleggen gehoor en deze staat ook in de lijst ook diverse andere geprobeerd maar hij wil ze niet accepteren… Hoe kan dit nou???

Woorden met een Q Beginnend met de letter O obliquus obsequium. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De criteria voor de officieel goedgekeurde lijst Taaltik houdt die bij zijn mij niet helemaal duidelijk.

Het lijstje begon als een lijstje onverwachte woorden, beetje jammer…, scrabble woorden qua. Let wel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een lijstje met zoveel mogelijk geaccepteerde woord.

Wordt niet geaccepteerd omdat het niet in het woordenboek zou staan. Geen probleem.

Deze lijst is de lijst die door Wordfeud is gepubliceerd en die op 4oktober is bijgewerkt sommige woorden die eerst wel werden geaccepteerd worden dat nu niet meer. Ik zal het in de gaten houden! Er bestaat een heuse Wordfeud Help-website zodat jij je letters wat slimmer zal kunnen neerleggen de volgende keer dat je het spelletje speelt.

Wordfeud Help

De lijst van woorden met een Y Ook de Y wordt vaak gezien als een pain in the ass, maar woorden zoals baby, hype, lady en jury worden vaak vergeten. Zippo zegt:. Vooral makkelijk bij lastige combinaties met Z en Q! Qua en Qat kun je vaak wel kwijt.

Frans dank voor het compliment. Deze pagina bevat alle mogelijke woorden met deze letter voor u samengesteld.

Helaas heeft dhr. We hebben alle woorden met een q ingedeeld op basis van de beginletter. Laat het weten. Het woord IQ is een goed ingeburgerd woord en wordt als zodanig gebruikt. U bent vastgelopen in Wordfeud scrabble woorden qua Scrabble en op zoek naar woorden met een q.

Hoe kan dat? Ik wist dat ze opentaal gebruikten inmiddels, maar daar heb je allerlei verschillende lijsten en ik wist niet welke. Volgens de makers van het spelletje is de Nederlandse woordenlijst getoetst aan die van OpenTaal en aangevuld met een groot aantal woorden.

Ideaal om net even aan te leggen en toch die Q kwijt te kunnen op een 2 of 3 keer letter waarde natuurlijk. Ik probeer in elk geval de tweeletterlijst handmatig bij te werken. Kijken welke vreemde woorden wordfeud goedkeurt. Woorden met een Q Beginnend met de letter U ubique ubiquist ubiquitair ubiquitist unique usquam terrarum usque ad utraquist, scrabble woorden qua. Al deze woorden zijn bruikbaar voor WebFeud en WordFeud, inmiddels scrabble woorden qua weer door de ballotage komen.

Woorden met een Q

Blozendewitkwast zegt:. Ach: het houdt me bezig;-. Hoe kan dat?

Kus, fresquist, scrabble woorden qua, weer wat geleerd, ventriloquist, obsequium, sok, surprise. Gisteren begonnen met het eerste potje Wordfeud. Remco Kijk, de app-die-geen-scrabble-mag-heten-maar-het-wel-is.

Woorden met een Scrabble woorden qua die beginnen met de letter V:   vaquero. Net als vele anderen ben ik namelijk verslingerd geraakt aan Wordfeud ? Hieronder vindt u een overzicht met woorden met de margery meiden van holland q in alfabetische volgorde.

Hoe werkt het. Woorden met een Q die beginnen met de letter O:   obliquus. Woorden met een Q die beginnen met de letter F:   f. De lijst van woorden met een X Surprise.

Over woordenmety.nl

Lekkere weglegger van de C in veelal gaten die E ligt vaak nog ergens open. OK mag niet, maar HM weer wel. Previous article Merken gebruiken Wordfeud.

Update ik heb nu de tweeletterwoorden gefilterd uit de door Wordfeud gepubliceerde lijst. Zo slecht is dat niet!. Ik noteer deze ook in elk geval.