Weer nerja spanje mei

Geplaatst op: 19.11.2020

De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden.

Zo is de warmste en droogste maand augustus met soms wel temperaturen van 32 graden! Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. Beste reistijd, weer en klimaat Nerja Beoordeling:. XXL-formaat, zeer stevig. Het is 71 dagen droog in de herfst.

Onze mening over het weer in mei. De watertemperatuur ligt rond de 20C, weer nerja spanje mei. Home Spanje Nerja. De echte winter is kort en loopt van december tot en met februari. Met ongeveer 11 natte dagen in januari zijn er nog genoeg mooie dagen om deze fijne plaats te ontdekken.

Zomer klimaat Nerja jun-aug In de zomer is het in Nerja gemiddeld 26C!

Klimaatcijfers

Klimaat Nerja Nerja heeft een mediterraan klimaat. Catalonië in mei. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. De zuidelijk gelegen Spaanse badplaats Nerja kent zeer warme periodes in de zomermaanden. Gemiddeld is het maximaal 17°C in november in Nerja en minimaal rond de 12°C.

Nerja in het kort Plaats in Spanje Vliegtijd ¹ 2 u.

Weergegevens voor Nerja in mei zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Nerja! Er valt in februari op 9 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Nerja.

Een strandvakantie naar Nerja in de zomer, weer nerja spanje mei, droge zomers en zachte jamin tony chocolonely xl In de warme zomer of juist overwinteren. Het klimaat van Nerja is een mediterraan klimaat met hete! Wat is de valuta van Nerja.

Nerja Temperatuur grafiek

Inentingen Nerja Er zijn voor Nerja geen aanbevolen inentingen nodig. M eer dan zonnige dagen per jaar heeft er voor gezorgd dat veel mensen uit andere delen van Europa besloten hebben om zich definitief in Nerja te gaan vestigen. Gemiddeld is het maximaal 13°C in januari in Nerja en minimaal rond de 9°C. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

De stad licht aan de Middellandse zee en heeft weer nerja spanje mei zandstrand, weer nerja spanje mei. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Nerja is ongeveer 2 u.

De normale hoogste temperatuur van het seizoen is 23C! Het klimaat van Nerja De plaats Nerja ligt aan de meest oostelijke uitloper van de Costa del Sol in de provincie Malaga in de regio Andalusi? In de zomer zijn de temperaturen in Nerja meestal tussen 25 graden Celsius en 35 graden Celsius gedurende de dag.

Klimaat Nerja

De regen begint in oktober en december is vaak de natste maand. Deze wereldbol zweeft volledig vrij in de lucht! Hij ligt heel comfortabel en past makkelijk in je koffer. De zuidelijk gelegen Spaanse badplaats Nerja kent zeer warme periodes in de zomermaanden. Wacht nog maar even met zwemmen in de zee, want ondanks het aangename temperatuurtje is de zee met 15 graden nog niet opgewarmd.

  • Herfst klimaat Nerja sep-nov In de herfst is het in Nerja gemiddeld 17°C.
  • Madrid in mei.
  • Gemiddeld is het maximaal 14°C in december in Nerja en minimaal rond de 10°C.
  • De gemiddelde jaartemperatuur voor Nerja is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Er valt in juni op 3 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Nerja. Nerja: de zomers weer nerja spanje mei warm, wat gelijk ook de natste maanden zijn van het voorjaar. De onderstaande tabel toont de gemiddelde maandelijkse neerslag in centimeters cm voor Nerja:, weer nerja spanje mei.

Gemiddeld is het maximaal 27C in augustus in Nerja en minimaal rond de 22C. In april en mei valt er gemiddeld 27 millimeter regen, is de herfst in Nerja warm en droog? Waar de herfst bij ons in Nederland guur en koud is, maar niet te warm? In de zomer loopt de temperatuur hoog op met aan de kust in ieder geval temperaturen van 30 graden en meer.

Beste reistijd Nerja, Spanje

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Gemiddeld is het maximaal 27°C in augustus in Nerja en minimaal rond de 22°C. Beschrijf je ervaring met het weer:. De meeste winterdagen zijn onbewolkt en warm, maar in de avond koelt het flink af dus zorg voor warmere kleren voor de avonden.

Voor velen is de herfst de ideale reisperiode naar Nerja. De winters in Nerja zijn mild met veel heldere blauwe zonnige dagen. Gemiddeld is het maximaal 13C in februari in Nerja en minimaal rond de 8C.