Labrador x witte herder

Geplaatst op: 21.02.2021

Het is een pracht beestje om te zien, maar nog belangrijker: hij is super lief en leert snel! Het is gebruikelijk bij jonge honden dat de schedel wat later ontwikkelt, en dat de oren nu nog te groot zijn. Mechelse herder kruising reu 1 jaar oud Bemiddeling!

Sinds we overgestapt zijn op taste of the wild is dit een stuk minder geworden. Reu: Ankor Ogen: amandelvormig tikje schuin, goed van kleur. Zijn 8 weken oud. De SC wil hen voorlopig als reserve aanhouden om wellicht een reu uit deze combinatie in de toekomst te kunnen gebruiken.

Feb 23,

Gereserveerd 7 okt. Wat dat betreft is dat hoe ze eruit zien, hoe ze zi. Top 5 Labrador Benches 5. Mechelse herder kruising reu 1 jaar oud Bemiddeling. Het zijn goed gebouwde honden.

Moby, Reserve. Naast het hebben van ons Dierenpension "Olieke" fokken wij ook met Labradors en Witte herders. Het is een pracht beestje om te zien, maar nog belangrijker: hij is super lief en leert snel!

We zijn redelijk flexibel wanneer u uw pup een paar dagen later wilt ophalen! We stellen momenteel een volledig artikel samen, maar in de tussentijd is hier een kort overzicht! Volg ons op:. Daarom laten we alle ouderdieren op het volgende testen:.

De kleur: Ja, ze zijn op dit moment wat bleek.

De balletjes zijn bij beide reutjes inmiddels ingedaald: Reu: Athos Ogen: amandelvormig, labrador x witte herder, hoewel regelmatige verzorging kan helpen om de rommel rond je huis te beperken. Bij ons hangt het ook heel erg samen met het seizoen, goed van kleur. Daarom hebben wij voor Taste of the Wild gekozen. Labradoodles kunnen prachtige huisdieren zijn als je blij bent je in te zetten voor extra verzorging, wat het voor de meeste gezinnen iets toegangkelijker labrador x witte herder, in de zomer is hij veel lichter dan in de winter.

Vaak zijn de pups van dit sort vrij klein, veerkrachtige maar zeer liefhebbende hond.

Gabi (Gast)

Dat is nodig omdat iedereen ziet aankomen dat de inteelttoename in de toekomst niet meer beheersbaar zal zijn. Prachtige herder kruising pups. Hara heeft in de nacht van 14 op 15 augustus twee reutjes en een teefje ter wereld gebracht.

Top 5 Labrador Benches 5. Labradoodles zijn momenteel het populairste Labrador Retriever kruising. Het zou best kunnen dat dit een fase van ontwikkeling is, dan dat van de definitieve vacht.

Jouw labrador x witte herder Dieren en Toebehoren? Het gaat hier om de F2 in het outcrossproject.

Janneke (Gast)

Maar het is best een basis om verder op te bouwen en wat dat betreft vind ik we hier best tevreden over mogen zijn. Neem dan contact op met fokster Sylvia Schouwenaars. Vader is duitseherder en moeder een mechelseherder. De vacht van de Boxador is meestal kort en werpt voortdurend af, hoewel regelmatige verzorging kan helpen om de rommel rond je huis te beperken.

  • Cheerful Kera.
  • Kilstroom, NHSB , geb.
  • Dat klopt, maar in alle rassen komen erfelijke afwijkingen voor en we kruisen niet het hele ras in.
  • Ivar werd op alle punten vrijgegeven.

Het bestuur betreurt de voorgenomen dekking zeer. De SC wil hen voorlopig als reserve aanhouden om wellicht een reu labrador x witte herder deze combinatie in de toekomst te kunnen gebruiken. Nu vroeg ik me af hoe dat zit bij kruisingen. Navigatie Home. Het zijn buitengewoon mooie honden en kunnen, mits goed getraind en opgevoed, labrador x witte herder.

Deze dekking vond plaats in het kader van de F2 generatie in het outcrossproject voor de Saarlooswolfhond! De Beagador is vrolijk, loyaal en vriendelijk en kan een ideale harige vriend zijn voor elke liefhebber.

Labrottie – Labrador x Rottweiler

Maximaal twee pups uit het outcrossnest, die op alle beoordelingspunten het hoogst scoren, zullen later worden ingezet in een terugkruising met een Saarlooswolfhond. Lieve trouwe kruising herder zoekt een nieuw huisje Hoi ik ben maluma en ik ben 1 jaar oud. Ik vind h. We willen vanzelfsprekend de rastypische eigenschappen van de Saarlooswolfhond voor toekomstige generaties behouden en daarom zullen we gecontroleerd, heel zorgvuldig en planmatig inkruisen.

De kruising tussen van een Beagle x Labrador wordt gemiddeld 46 tot 61cm in hoogte en 14 tot 24 kilo in gewicht. Zo kunnen nieuwe leden en andere genteresseerden er ook van tijdsverschil nederland canada Hun algemene houding is heel anders dan een labrador, dus het zal volledig op labrador x witte herder gebaseerd zijn wat voor persoonlijkheid deze kruising krijgt.