Mov bestanden bewerken mac

Geplaatst op: 04.03.2021

Er verschijnt nu een submenu met alle overige geïnstalleerde apps die volgens de Mac misschien overweg kunnen met het bestand. Breng ook andere veranderingen aan indien nodig alvorens u op de Create-knop klikt.

Je kunt deze MOV bestanden zelf ook bewerken.

Movavi Video Editor 4. Verbeterde tijdlijn   New. Verkrijg effecten! Download Movavi Video Editor en probeer het videobewerkingsprogramma nu gratis! Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig. Voeg mediabestanden toe Importeer video's vanaf een computer of extern apparaat, voeg afbeeldingen toe voor een diavoorstelling of als invoegingen tussen videosegmenten.

Voeg een aantal MOV video's samen, je hoeft alleen de videobestanden op de tijdlijn te mov bestanden bewerken mac, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Als een audio- of videobestand niet wordt afgespeeld op uw Mac Oudere of specialistische mediastructuren vereisen mogelijk andere software.

Eenvoudig video bewerken op Mac. Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig. Kies simpelweg een overgang en sleep het naar de ruimte tussen 2 videoclips. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest.

  • Om mooiere effecten toe te voegen, klik je op "Effect" en selecteer je een van de 50 visuele effecten. Bewerking van meerdere tracks: voeg nieuwe tracks toe, wijzig de volgorde Onafhankelijke tracks: koppel overlaytracks los en plaats clips waar je wilt Verbeterd ontwerp: de tijdlijn is nu compacter en gemakkelijker navigeerbaar.
  • Download u video online.

Movavi Video Editor voor Mac

Ondersteunde indelingen en apparaten. De MOV-formaat is gemakkelijk herkenbaar door een Mac-software. Grafische kaart. Voeg mediabestanden toe Importeer video's vanaf een computer of extern apparaat, voeg afbeeldingen toe voor een diavoorstelling of als invoegingen tussen videosegmenten.

Import 3 de filmbestanden naar uw editing software.

  • Moet u ten minste de eenvoudige editing tools die u in staat te snijden en opnieuw ordenen beeldmateriaal in de tijdlijn te leren.
  • Movavi Video Editor 4. Pas het dan toe om het effect te slepen naar de tijdslijn.

Publicatiedatum:   22 oktober U kunt ook gebruik maken van andere video-editing programma's die compatibel zijn met Mac- of Windows -platformsbrand hen op DVD's of upload hen online, Adobe Premiere Pro en Avid zijn beide!

Het is een open source pakket voor het maken van digitale media, filteren en coderen van taken. U kunt deze tool gebruiken voor mov bestanden bewerken mac knippen, dat helpt bij het bewerken van MOV-video.

Bewaar je video in verschillende formaten.

Gerelateerde artikelen & Tips

Maak het dan mooier en aantrekkelijker met behulp van video-editors. Er zijn een aantal tools voor videobewerking beschikbaar voor Windows, omdat sommige te duur zijn en andere helemaal gratis. Als de huidige effecten niet voldoen, kun je meer effecten downloaden aan de bovenkant van het hoofdscherm. Klik dan op het schaar icoontje of rechter muisklik op de video en selecteer de "Splits" optie.

Wij gebruiken cookies om de diensten die we aanbieden te verbeteren. Publicatiedatum:   22 oktober Meer info. Simpel, met sleep functies en enkele klikk. Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk.

Een app zoeken die wel werkt met uw bestand

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Selecteer een versie:. Ingebouwde content Gebruik kant-en-klare videoclips, achtergronden, muziek en geluiden uit de bibliotheek van de video-editor.

Movavi Video Editor voor Mac. Voor een pc , kunt u het native Windows -programma Windows Movie Maker gebruiken.

  • Bewerk je MOV video makkelijk door de splits functie te gebruiken.
  • Waarmee je makkelijk MOV video's kunt bewerken zoals trimmen, krop, knip, splits, roteer en het combineren van video's.
  • Je kunt deze MOV bestanden zelf ook bewerken.
  • Systeemvereisten Besturingssysteem.

Download Movavi Video Editor en probeer het videobewerkingsprogramma nu gratis. Importeer je beeldmateriaal gewoon in het om elk type presentatie te maken: reisvideo's, het is compatibel met zowel Mac-als Windows -platforms, mov bestanden bewerken mac. Gratis downloaden Kopen.

Your email address will not be published. Zelfs kunt u deze software uitvoeren op Mac OS X? Met behulp van een toepasselijke video afspelen van software. Free Download Free Download. Systeemvereisten Besturingssysteem? De laatste stap is om uw MOV-rotatie op te slaan als video, mov bestanden bewerken mac.

Een opname van het scherm van de Mac maken

Menu Suche. Laten je toe om je vide te delen op iOS en Android toestellen, maar je kunt deze ook uploaden naar Facebook, YouTube, etc. Je kunt ook de helderheid, contrast, saturatie, etc bewerken.

Simpel, makkelijk te gebruik. Converteert u de gedownloade video. All other trademarks acknowledged.