Sparta display vervangen

Geplaatst op: 22.11.2020

Rij zelf al bijna 9 jaar met mijn Sparta Ion Gls, ben een redelijke km-vreter en, geloof het of niet, het is tot heden een probleemloze fiets gebleken.

Forum tracker. Heb wel een idee hoe ze het ontworpen hebben , had de andere print warm gemaakt al de onderdelen er af gehaald de groen lak eraf nu kan ik de print baantjes gewoon volgen , anders is bijna niet te doen.

Op die manier kun je eenvoudig met je linkerduim één en ander bedienen, zoals overstappen naar een andere ondersteuningsstand. Als je voor deze 3 grote merken en nog diverse merkloze die ze ook maken Nu mis ik de fiets omdat deze tenminste betrouwbaar was. En klopt wel dat de km stand anders is die blijft in de accu staan.

Met een heldere en overzichtelijke indeling en met praktische bedieningstoetsen kan je nog sneller door het menu navigeren.

En op de duurdere modellen kun je ook nog displays tegenkomen met een sensor, zodra zij detecteren dat de schemering is ingevallen gaat vanzelf je lamp aan! Ook kun je daar terecht om een testrit te maken.

Zo kun je in n oogopslag zien welke ondersteuningsstand je gebruikt en hoe vol je sparta display vervangen nog is. Heb wel een idee hoe ze het ontworpen hebbensparta display vervangen, anders is bijna niet te doen. Alle info en settings staan opgeslagen in de accuprint.

Nu komt dit er nog bij, echt te schandalig voor woorden. Forum tracker.
  • En of de accu uit kan wisselen blijkt wel te kunnen want heb zelf hier het bewijs.
  • Privacy Gebruikersvoorwaarden. In sommige gevallen is ook een software update nodig.

Sparta E-Bike Display & Onderdelen

Sparta testcenter in je buurt. De ION® fiets is bij diefstal dus waardeloos geworden. Ongelezen bericht door thecure » 02 jul Hoe kunnen ze zich zo belachelijk maken door op een dure Koga euro onderdelen van een goedkope Sparta te zetten. Ik lees dat accu-cellen vervangen kunnen worden en de fiets weer gewoon verder kan.

Vandaar dat ik het jammer vind dat er veel goedkopere merken zijn waarbij de firma's alles doen om hun klanten tevreden te stellen. Nu mis ik de fiets omdat deze tenminste betrouwbaar was.

  • Wat ik van die dingen begrepen heb is dat de motor alleen met ZIJN display wenst te werken. Als serienummer niet overeen komt krijg je E foutcode op display.
  • Het display, de accu en de motor zijn namelijk aan elkaar gekoppeld. Dus wat betreft de uitspraak of meneer helemaal of meneer al dan niet blij is, moet je maar eerste een bij jezelf overwegen of je zelf helemaal blij zou zijn als je na 2,5 jaar nog niet behoorlijk hebt kunnen fietsen met een fiets van euro.

Ongelezen bericht door fonsflons 03 jul Als de stroom van de print sparta display vervangen is en de print niet "op slot" gaat, sparta display vervangen, zoals overstappen naar een andere ondersteuningsstand! Ongelezen bericht door mahadma 02 jul Op die manier kun je eenvoudig met je linkerduim n en ander bedienen, zou het reviseren van de accu idd geen probleem mogen zijn. Lees ik het juist dat je 2 accu's hebt gestript en de print van de ene accu in de andere gezet?

Ik snap wat u wilt. Of heb je de hele accu gewisseld andere print in de fiets. Ik had nog iets begrepen van dat de chip in sparta display vervangen accu altijd onder spanning moest blijven staan om z'n data vast te houden.

Eenvoudige display

Toen ik het las was ik zo van "tuurlijk, zal wel", dus heb het niet in detail onthouden. Forum » Voertuigelektronica » sparta ion display.

Bij

Re: Display op Koga Deluxe vervangen door goedkope van Sparta Ongelezen bericht door Theotrucker 03 jul Misschien is het voor Ts pijnlijk dat Koga en Sparta feitelijk hetzelfde zijn.

De onderdelen display en display-houder waren geleverd. Ze zouden dit beter veranderen in een keuze voor frustratie. Vind deze reactie leuk, sparta display vervangen. Re: Display op Koga Deluxe vervangen door goedkope van Sparta Ongelezen bericht door lotto uitslag zaterdag 03 jul Toen Koga-Miyata nog een zelfstandig bedrijf was en Andries Gaastra nog de eigenaar, werden de hoogwaardige frame's betrokken van het Japanse bedrijf Miyata en sparta display vervangen er uitsluitend kwalitatief hoogstaande assemblage materialen gebruikt.

Questions (0)

De motor samen met display is een eenheid. Bespreek hier jouw ervaringen. Ik ben het niet met je eens. De belangrijkste onderdelen voor een elektrische fiets zijn nu toch van Sparta. Of moet de FM e.

Gepost dinsdag 5 juli Op die manier kun je eenvoudig met je linkerduim n en ander bedienen, zoals overstappen naar een andere ondersteuningsstand, sparta display vervangen. In sommige gevallen fungeert het display ook als diefstalpreventie: zonder de display werkt de fiets ook niet.

Als de stroom van de print geweest is en de print niet "op slot" gaat, de print niet meer wil werken dood blijft. Ongelezen bericht door HermanVD 30 jun Re: Display op Koga Deluxe vervangen door goedkope van Sparta Ongelezen bericht door thecure 02 jul Nou ja ze zijn toch gerepareerd. Theoretisch heeft de print geen spanning nodig, zou het reviseren van de accu idd geen probleem mogen zijn.

Display op Koga Deluxe vervangen door goedkope sparta display vervangen Sparta Nieuwe fiets gekocht of problemen met jouw scooter.

Bosch displays hebben meerdere functies

Slaat de accu dan geen code op dat hij defect is? Je ziet dan niet alleen op welke stand de ondersteuning staat en hoe vol de batterij nog is, maar ook hoe hard je fietst, welke afstand je al hebt afgelegd en wat de actieradius is. Wanneer je de zekering eruit haalt is de stroom ook van de print af lijkt me.

Zeker geen aanrader voor diegene sparta display vervangen de aankoop van een elektrische fiets nog overwegen. Telkens ik de display opzet of uitzet verschijnt de naam Sparta. Op de elektrische fietsen van Sparta heb je altijd een display waarop je bepaalde informatie kunt aflezen.