Vaatwasser krijgt geen water miele

Geplaatst op: 25.02.2021

De stekker zit er niet in Zonder stroom werkt de wasmachine uiteraard niet. Gepost donderdag 26 juli Indien er water in de lekbak zit word de klep niet bediend omdat de afwasmachine "denkt" dat er waterlekkage is.

Ik hoop het! Aanvullend aan hierboven: als ik de vaatwasser reset en herstart dan gaat hij zoals het hoort het resterende water afpompen afvoer is ook getest en gaat prima maar zodra hij water moet pakken gaat onmiddellijk het lampje "watertoevoer" er is ook een lampje waterafvoer weer alternerend knipperen en branden.

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Daar zitten 2 draden in. Is dit herstelbaar?

Vaat slaat af en maakt geluid lijkt op dat niet verder afpompt water ofzo word wel warm de water. Als ik zo lees is de klok in de war en om dat te laten repareren is erg kostbaar. Ik weet dat het niet hoort, en water en stroom gaan slecht samen, vaatwasser krijgt geen water miele. Miele vaatwasser Woonboot te koop jaagpad haarlem pakt geen water meer.

De schakelcontacten kunnen vervuild zijn.

Melissa Harry 2 Aug

Vaatwasser reparatie

Zijn dergelijk prijzen gangbaar voor een printplaat? FRAWO 6 Jan de toevoer pomp draait normaal, hij circuleert gewoon het water sterk als ik er met de hand water in de machine breng. De gebruikte url is dubbel. Meet dan de weerstand van het waterslot tweelingkabelzijde. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Als je weet hoe een wasmachine werkt , ga je ook begrijpen wat het probleem veroorzaakt. Ik hoop dat een dergelijk relais nog verkrijgbaar is, moest dat niet zijn dan kan ik alsnog een 2e hands printplaat via E-bay op de kop tikken, exact dezelfde print als bij onze wasser vond ik helaas niet ander had ik hem al besteld maar de relais die er op zitten zullen kunnen dienen.

Nu is de druk op ons leidingwerk zeker ok, zit er misschien ergens een drukmeting in het toestel die een storing kan geven die verhinderd dat de machine water vaatwasser krijgt geen water miele nemen, vaatwasser krijgt geen water miele, door bijvoorbeeld aangekoekte wasmiddel resten. Ik had al eens rechtstreeks op het ventiel gezet plant in mandarin dat opende probleemloos, wat nu??.

PS bovenin bij de klok zit het schema van de machine. Ik zou de hele keuken maar afschakelen. Er staat geen water onderin de machine, echter de machine weigert om de een of andere reden het ventiel te openen. De oplossing: Losse contacten vastmaken of kabeltjes vervangen. Als deze slangen verstopt zi? Alvast bedankt voor het advies.

Die schot onder de deur heb ik er af gehaald, maar ik kom niet bij een lekbak terecht, en dit is mijn eerste vaatwasser dus nog niet zo veel verstand, heb nu de slang van de kraan afgedraaid en in azijn liggen, dus hopen dat die zo iets oplost, en dan proberen of ik azijn er door kan gooien, alvast bedankt voor je reactie.

Graag gedaan. Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Als je deze los neemt en hier Volt op zet moet de klep in de slang openen en de machine water nemen. Het relais schakelt dus wel degelijk, zijn duurder dan van B-merken, ik durf hieruit te concluderen dat er geen actieve storingsvoorwaarde is die de vaatwasser krijgt geen water miele aquastop gesloten wil houden?

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Mag ik de contacten met elkaar verbinden om de switch te "overbruggen" of is het voldoende om het stekkertje er af te halen. Onderdelen van A-merk. In dat geval kun je het relais vervangen.

Heeft de vaatwasser een aquastop slang, zoja dan zit er aan de rechterkant een connector met 2 draden grijs dacht ik die overgaat in een tweelingkabel zwart, deze kabel is van het waterslot. Video toevoegen. Amelia Lucas 19 Jul

Ze kunnen snel bepalen of n van bovenstaande spaanse zinnen vertalen google nodig is of vaatwasser krijgt geen water miele het toch iets anders is.

Na enkele seconden stelt het systeem dan via de flowswitch wellicht vast dat er geen water doorstroomt en geeft vervolgens alarm "watertoevoer". Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. De lekbak is de meest thematafel welkom puk plaat van de afwasmachine.

Reparatie door monteur: Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, pomp kan gewoon vrij draaien. En zonder water doet de wasmachine het niet, vaatwasser krijgt geen water miele. Miele vaatwasser G V1 bromt wel maar wil niet starten. Maus inderdaad, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf.

Apparaat open gehad, de klep die het water toelaat naar de vaatwasser en natuurlijk weer afsluit indien het nodig zou blijken overvulling of water in de lekbak bvb. Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur.

Repareren of nieuwe kopen?

In mijn vorige post bedoelde ik de overloopsensor. Ze kunnen snel bepalen of één van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is. Plaats reactie.

Maus inderdaad, dan weet iedereen waar het over ging. Ik heb het bericht even toegevoegd aan het oude verhaal, de klep die het water toelaat naar de vaatwasser en natuurlijk weer afsluit indien het nodig zou blijken overvulling of water in de lekbak bvb. CV monteur gezocht.