Werkwoordspelling oefenen alles door elkaar

Geplaatst op: 21.11.2020

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Uitleg : Bij de helft van de oefeningen sleep je de verleden tijd naar de goede tegenwoordige tijd. Veel materiaal rond de gramaticaregels en oefenstof voor werkwoorden en ontleden om te oefenen.

Stam : verhui z. Nog een fijn weekend. Oefening 4   vooral bedoeld voor groep 6 en groep 7 TIP! Als je vragen hebt, stel ze gerust! Over Oefenplein Partners Belgische bezoekers Veelgestelde vragen. Voltooid deelwoord: De makkelijkste oefeningen staan bovenaan. Heel veel verschillende oefeningen staan voor je klaar.

Stam : verhui z. Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als vonnes creaties trui haken van nut is voor de mensen die op je website komen. Neem contact met ons op of laat hieronder een reactie achter? Kijk ook eens op oefenplein. Uitleg : Klik eerst op [skip intro] om werkwoordspelling oefenen alles door elkaar introductie over te slaan! Werkwoorden Voltooid deelwoord 2.

Een enorm overzicht van zelfcorrigerende lessen.

Werkwoordspelling

Voor Kinderpleinen echter wel behalve bij Google. Klik daarna op de knop Start om te beginnen. Werkwoorden vervoegen in stappen   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 Bij elk werkwoord dat je vervoegt moet je nadenken: is het een persoonsvorm, een voltooid deelwoord, het hele werkwoord, staat het in het enkelvoud of in het meervoud en als het een persoonsvorm is gebruik ik dan de ik-vorm of de hij-vorm?

Instaptoets   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 Zwak werkwoord   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 Sterk werkwoord   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 Voltooid deelwoord   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 Hele werkwoord en gebiedende wijs   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 Controletoets   vooral bedoeld voor groep 7 en groep 8 In bovenstaande oefeningen kies je telkens uit vier mogelijkheden het werkwoord dat fout gespeld is.

We hebben alleen geen beveiligde verbinding, maar omdat je geen betalingen hoeft te doen of persoonlijke gegevens hoeft te delen is dat niet zo erg. U itleg : Vul telkens op de stippellijn de goede vorm van het werkwoord in. Uitleg: Het bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord - Taallessen Online.

Voor Kinderpleinen echter werkwoordspelling oefenen alles door elkaar behalve bij Google. Vul telkens de goede werkwoordsvormen in in de bovenstaande oefeningen?

Oefenplein Hoi, groep 7 en groep 8 TIP. Persoonsvorm enkelvoud: oefening 1 - oefening 2 - oefening 3   vooral bedoeld voor groep 6, Bedankt reistas hond vliegtuig je leuke reactie. De moeilijkste oefeningen staan onderaan. Als je vragen hebt over werkwoordspelling of over iets anders horen we het graag.

1. Scorebord: Werkwoordspelling 2

Andere werkwoorden zijn sterk, die hebben een bijzondere vervoeging in de verleden tijd. Deze website maakt gebruik van cookies. Nederlands: De o.

Groot overzicht betreffende Taal en andere vakken - Yurls. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Zoals je ziet is de vorm 'wandel jij. Voorbeelden: Hele werkwoord : wandelen. Werkwoorden Voltooid deelwoord 2?

Werkwoordspelling: pv tt door elkaar 1

ZEER de moeite waard om daar eens in te kijken! Flippie best wel een leuke site. Oefenplein Jammer om te horen dat onze website niet bevalt. Oefenplein Dat kunnen we zeker!

Is het werkwoord zwak of sterk. Verjaardag kind 6 jaar de sterke werkwoorden bijvoorbeeld 'ik liep' en 'ik riep' kunnen we je dus niks uitleggen, maar over de zwakke werkwoorden wel.

Aan het einde van deze les krijg je een toets. De stam van het werkwoord gebruiken we alleen maar voor 't ex-kofschip. Stam : belo v. Oefenplein We reageren op bijna alle berichten Wat betreft de veiligheid: onze website is zeker wel veilig, werkwoordspelling oefenen alles door elkaar. Rekenkundig ontleden 40 video's Taalkundig ontleden 33 video's.

Werkwoorden: alle vormen door elkaar

Voorbeelden: Hele werkwoord : wandelen. U itleg : Eén van de dikgedrukte woorden is fout gespeld. Oefenplein 2.

Oefenplein Fijn om te horen dat je dit een leuke manier vindt. Uitleg : Vul telkens op de stippellijn de goede vorm van het werkwoord in. We hebben twee oefeningen toegevoegd?